MENU

Božični Booklet

/ Slovenian language only /

Božični booklet z naslovom Sladke Božične Skrivnosti vsebuje najboljše Stories by Lea božične recepte, ki so nastali zato, da bodo tvoji letošnji prazniki še bolj prijetni, sladki, zabavni in dišeči.

V njem prejmeš ideje za enostavne božične piškote, najbolj mehak brezglutenski biskvit za torto, odlične zimske kornetke in seveda, kraljico večera, najbolj aromatično in sočno božično torto.

Vse recepte dopolnjujejo tudi fotografije. Obrazloženi so tudi osnovni pripomočki, sestavine in postopki, ki se jih pri peki modernih tort in sladic lahko uporablja.

Cena Bookleta: 10.00 EUR
(z vključenim 5% DDV-jem)

Poštnina ni vključena v ceno in znaša 3 EUR za pošiljanje Bookleta po Sloveniji (navadna pošiljka, brez sledenja). V kolikor bi želeli, da je pošiljka oddana priporočeno, me o tem predčasno obvestite. Pošiljatelj, Lea Grom s.p., ne odgovarja za nevročene pakete. Strošek ponovnega pošiljanja znaša 4 EUR.

__________________________________

Božični paket

Želiš prejeti knjigo IN booklet? Potem je Božični Paket prava izbira zate. Vsebuje knjigo Moderne Torte in Sladice IN Božični booklet Sladke božične skrivnosti. Ob nakupu Božičnega paketa prejmeš 20% popust na Božični booklet.

Praznična cena paketa: 46,60 EUR

Poštnina ni vključena v ceno in znaša 3,5 EUR za pošiljanje paketa po Sloveniji (navadna pošiljka, brez sledenja). V kolikor bi želeli, da je pošiljka oddana priporočeno, me o tem predčasno obvestite. Pošiljatelj, Lea Grom s.p., ne odgovarja za nevročene pakete. Strošek ponovnega pošiljanja znaša 4 EUR.

NAROČILO KNJIGE

Za naročilo knjige spodaj vpišite vaše ime, priimek in email naslov. V primeru, da želite knjigo prejeti po pošti pa vas prosim, da dopišete tudi vaš naslov.

Naroči se na sladke novice

CLOSE
EN