MENU

Moderne torte in sladice

/ Slovenian language only /

Knjiga je odličen pripomoček, s katerim lahko vsak navdušenec nad peko v svoji kuhinji ustvari moderne torte in sladice, ki bodo vrhunec vsakega praznovanja.

Knjiga zajema številne recepte za moderne torte, male sladice in kreme za obmazovanje. Poleg tega vsebuje podrobne opise različnih tehnik dekoracije tort in natančen prikaz sestavljanja večnadstropnih tort.

Knjiga zajema 5 glavnih poglavij:
• Male sladice
• Torte
• Kreme za obmazovanje
• Tehnike dekoracije
• Večnadstropne torte

Recepte in tehnike dekoracije dopolnjujejo fotografije, nekatere bolj kompleksne tehnike pa so podkrepljene še z natančno razdelanimi grafikami, tabelami in video tutoriali na Youtube kanalu Stories by Lea.

Obrazloženi so tudi osnovni pripomočki, sestavine in postopki, ki se jih pri peki modernih tort in sladic lahko uporablja.

Poleg knjige prejmete edinstvene ugodnosti, ki so jih samo za to priložnost pripravila različna slovenska podjetja.

Cena knjige: 36.60 EUR
(z vključenim 5% DDV-jem)

• Dodaj ročno napisano posvetilo (1.50€) in podari enkratno darilo.

Poštnina ni vključena v ceno in znaša 3 EUR za pošiljanje knjige po Sloveniji. Poštnina velja za enkratno pošiljanje knjižice brez sledenja. Pošiljatelj, Lea Grom s.p., ne odgovarja za nevročene pakete. Strošek ponovnega pošiljanja znaša 3.5 EUR.

__________________________________

Božični paket

Želiš prejeti knjigo IN booklet? Potem je Božični Paket prava izbira zate. Vsebuje knjigo Moderne Torte in Sladice IN Božični booklet Sladke božične skrivnosti. Ob nakupu Božičnega paketa prejmeš 20% popust na Božični booklet.

Praznična cena paketa: 46,60 EUR

Poštnina ni vključena v ceno in znaša 3,5 EUR za pošiljanje paketa po Sloveniji (navadna pošiljka, brez sledenja). V kolikor bi želeli, da je pošiljka oddana priporočeno, me o tem predčasno obvestite. Pošiljatelj, Lea Grom s.p., ne odgovarja za nevročene pakete. Strošek ponovnega pošiljanja znaša 4 EUR.

NAROČILO KNJIGE

Za naročilo knjige spodaj vpišite vaše ime, priimek in email naslov. V primeru, da želite knjigo prejeti po pošti pa vas prosim, da dopišete tudi vaš naslov.

Naroči se na sladke novice

CLOSE
EN