NOVICE
SHOP

Galerija

Galerija tort

Vaše izjave

Lea! Tortica je bila neopisljivo dobra! Vsi so jo zelo pohvalili. Moja teta je bila presrečna, izjavila je, da je sploh ne želi pojesti, ker je tako lepa. Res najlepša hvala za trud, ob naslednji priložnosti ti spet napišem.

Pika

Draga Lea, sporočam, da smo torto pospravili kot za šalo. Odlična je bila in mislim, da sva se tudi glede okusov prav odločila. Poskusila jo je tudi fotografinja, ki pa sicer pravi, da na splošno ni ljubiteljica tort, tvojo pa je res pohvalila.

Neža

Lea živijo, najlepša hvala za čestitke in lepe želje. Poročna torta je bila zelo lepa in tudi okusna, sploh tropski okusi. Sigurno bova ob kakšni drugi priložnosti še kdaj naročila torto pri tebi, da bova lahko preizkusila še ostale okuse, ki so nama všeč. Navijava pa, da boš enkrat v prihodnosti odprla butik, kjer bodo v hladni vitrini na voljo rezine posameznih tort, ki jih bo mogoče preizkusiti.

Rok in Katja

Lea, sem rekla, da se malo javim. Kapo dol, res! Tako dobre torte že dolgo nismo jedli. Vsi so jo pohvalili, vsem se je zdela vrhunska po izgledu in okusu. Nič je ni ostalo, sicer na našo žalost, saj bi še kakšen košček bil res dobrodošel. Tako da iz srca res hvala!

Tanja

Sporočam, da je zabava uspela, torta plavutka je bila izvrstna. Niso je mogli prehvaliti.

Anja
O meni
  • Lea Grom s.p.
  • Stara Vrhnika 133
  • 1360 Vrhnika
Prijavi se na slastne novice
In prejmi najnovejše brezplačne recepte in druge informacije v svoj e-nabiralnik.

NAROČI SE NA E-NOVICE

sl sl sl