NOVICE
SHOP

Paket dveh knjig

Cena

68.90

Vaše izjave

Res upam, da se zavedaš, kakšen val sreče širiš, Lea! Do kod seže sreča in navdušenje, ki ga sprožiš s tem, ko deliš svoje nasvete, recepte in ideje. Hvala ti.

Zorana

Spet jaz, saj ti moram javit, da je tortica čokoladni biskvit, čokoladni musse z viskijem in arašidovim maslom uspela in res je dobra! Z veseljem pripravljam in oblikujem po tvojih receptih, ker ti res zaupam. Lep dan želim.

Nuša

Lea! Danes sem šla končno na pošto. Kako je pa ta knjiga lepa! Komaj čakam, da se je lotim. Res lepo zasnovan koncept in vse jasno napisano in razloženo. Všeč mi je tudi videz knjige, saj je prefinjen in na splošno lep. Verjamem da bodo tudi po okusu izdelki izjemni. Hvala ti.

Zorana

Ta teden sem prejela knjigo, in takoj dobila prošnjo, da spečem torto za mami. V preteklosti sem imela težave s peko biskvitov, vedno je šlo namreč kaj narobe. Ko sem se lotila peke biskvita po tvojem receptu, pa mi ga je uspelo zelo lepo in brez problema prerezati trikrat, vrh vsega pa je bil še zelo mehak in sočen. Končno sem našla recept, ki mi je všeč in v katerem so razmerja sestavin ravno pravšnja za končni izdelek. Čestitam ti za knjigo, res je nekaj posebnega.

Leja

Lepa, pozdravljena! Najlepša hvala za čudovito knjigo. Občudujem, kako je vse lepo strukturirano napisano in koliko vašega truda je bilo vloženega v ta izdelek. Res odlična knjiga, želim pa vam vse dobro še naprej.

Alja

Lea, hvala za dostavljeno knjigo. Ravno sem prišla do konca in sem čisto navdušena. Super je, polna praktičnih nasvetov, koristnih informacij in vse je zelo natančno in pregledno zapisano. Zelo mi bo uporabna, sama pa bom malo prilagodila na veganske sestavine.

Petra

Končno sem še jaz prejela vašo knjigo. Ko sem jo uspela prelistat, kar nisem prišla do zraka, od navdušenja nad tem, kako je neverjetna, polna nasvetov in uporabnih informacij. Najbolj so me navdušile kombinacije slanega in sladkega. Res odlično delo in hvala, ker svoje znanje delite z nami.

Alja

Danes sem dobila novo knjigo v roke, moram pa reči, da je next level od prve. Ko sem jo preletela, sem bila iz recepta v recept bolj navdušena, iskreno niti ne vem, kje bi začela. Res, kapo dol.

Urška

Danes sem dobila vašo knjigo in sem res vesela. Prav vsak dan sem čakala poštarja in gledala, če bo imel kaj zame. Knjiga je res top, ima veliko novih posebnih receptov. Navdušena sem nad njo, a hkrati malce žalostna, saj sem si želela, da bi zadela golden ticket, s tem pa individualno delavnico z vami.

Ana

Vse pohvale tvoji novi knjigi, res sem navdušena nad njo. Že prva mi je bila noro všeč, ta pa mi je še ljubša. Res hvala, da z nami deliš svoje znanje in komaj čakam, da začnem ustvarjati po njej.

Karin

Včeraj sem prejela vašo knjigo. Res sem vesela, da se je našel nekdo kot ste vi, ki ste vrhunska, ampak vseeno z nami delite recepte in vaše znanje, poleg tega pa po dostopni ceni. Še enkrat hvala in se že veselim ustvarjanja.

Nežka

Knjiga je čudovita. Od nje sem pričakovala veliko, a me je še dodatno presenetila. Hvala, ker tudi nas amaterje delate skoraj profesionalne.

Andreja

Same pohvale. Druga knjiga je estetsko še bolj dovršena kot prva, pa že prva je bila noro lepa, polna nasvetov in izjemnih receptov. Še enkrat bravo in kapo dol za še eno uspešno izdano knjigo.

Maja

Danes sem končno tudi jaz dobila knjigo. Komaj čakam, da začnem ustvarjati po izredno dovršenih receptih, ki so še nadgradnja tistih iz prve knjige. Res sem navdušena. Tvoji krofki so hit na vsakem našem družinskem praznovanju, prav tako tudi tortice, zdaj pa imam še več možnosti in idej. Vse pohvale in hvala za tako odlično knjigo.

Barbara

Živijo, ravno sem prejela vašo knjigo. Prišla je ravno pravi čas, saj prihodnji teden praznujemo dva rojstna dneva in že razmišljam kaj bom iz nove knjige prvo preizkusila. Nad vso vsebino sem zelo navdušena in komaj čakam, da vse preizkusim. Hvala za vse nasvete in recepte.

Antonija

Naj povem, da v peki tort zelo uživam in sem amaterka, vendar se z znanjem, pridobljenim tekom dela z vašimi knjigami, počutim že skoraj kot profesionalka. Zato iskreno hvala za vso znanje, ki ga delite z nami.

Anja

Letos sem za krst sina sama spekla torte. Ustvarjala sem po receptu iz tvoje knjige. Tortice sem delala drugič, pa moram reči, da so uspele čudovito. Daleč od popolnosti, a po okusu izvrstne. Za knjigo sem zelo hvaležna. Čeprav najprej izgleda, da je nemogoče, da ti uspe ustvariti tako torto, je na koncu vse mogoče. Recepti res lepo vodijo in razlagajo na enostaven način. Veselim se nove knjige! Lea, še naprej želim veliko uspeha pri ustvarjanju.

Nuša

Danes sem poskusila biskvite po vaših receptih iz knjige. Čisto sem navdušena! Že to me je razveselilo, da se nisem rabila matrati s preračunavanjem količi, saj so v knjigi podane količine za različne premere tort. Potem pa rezultat – noro sočen biskvit, perfektne oblike! Čisto sem srečna, da sem kupila vašo knjigo, že ima svoje mesto v kuhinji, saj bo veliko v uporabi.

Katjuša

Imam obe tvoji knjigi, res recepti za tortice so top! Biskviti visoki, sočni, rahli. Super si, da deliš vso znanje z nami.

Manuela

Lea ti si nora res! Od kar delam s tvojo tehniko za masleno kremo, mi ni še niti ena torta popokala. Res hvala ti!

Ana

Draga Lea! V zadnjem letu se poslužujem receptov za torte iz tvoje knjige (zaenkrat še samo iz prve). Tudi če kombiniram okuse, biskvite itd. malo po svoje, se za večino nasvetov obrnem nanjo ali pa na kak tvoj video nasvet. In komplimente, ki jih dobivam iz strani tistih, ki jim torto spečem, res pobožajo dušo in dvignejo samozavest. Hvala za vso znanje, ki ga deliš z nami hobi-peki.

Prvič sem si po tvojih nasvetih upala pripravit tudi masleno kremo. Izpadlo je čudovito. Res se z njo da dobro oblikovati in mazati.

Kristina

Želela sem ti sporočiti, da sem v tem tednu prvič poskusila recept iz tvoje druge knjige. Okus torte je bil božanski, vsi so jo pohvalili in komaj čakam, da poskusim še ostale recepte.

Nina

Čaka nas obhajilo nečaka. Zaželel si je kornetke. Naredila sem jih po tvoji drugi knjigi. Hvala ti, za tako nazorna in podrobna navodila.

Tina

Torta po tvoji drugi knjigi ponovno uspela. Slavljenka zadovoljna, vsi zadovoljni! Hvala za inspiracijo. Tvojih receptov se vedno z veseljem lotim. Tudi če so postopki včasih zahtevnejši, izdelek uspe, če navodilom dobro slediš. Trud je na koncu poplačan.

Tina

Najlepše se vam zahvaljujem za hitro dostavo obeh knjig. Zelo lepo podrobno napisano, da o slikah niti ne govorim, zelo lepo. Imam že kar nekaj podobnih knjig, nikjer pa še ni bilo tako podrobno opisano, kot je zdaj v vaših. Se pa z veseljem kdaj udeležim vaše delavnice. Še naprej vam želim obilo uspeha!

Lidija

Lea, tvoji dve knjigi uporabljam kot učbenik. Noro dobri recepti, ideje in predvsem super izhodišče za lastne recepture. Redno te spremljam na socialnih omrežjih, res imaš nore kreacije. Inspiracija si mi. Želim si, da bi nekoč uspelo tudi meni. Najpomembnejše mi je, da mi je uspelo narediti že nekaj tortic, s postopki, ki si me jih naučila. Ta zadnja mi je res ratala, bila pa sem tudi zelo ponosna. Hvala, za vse koristne nasvete, obe knjigi in vse tvoje objave. Želim ti obilo uspeha v novi sezoni in še enkrat hvala za vse!

Tjaša

Včeraj je nastala še ena tortica po receptu iz vaše druge knjige. Recept sem po okusu sicer malo priredila, saj sem jo v bistvu naredila bolj le za slikanje, ampak na koncu so jo vsi želeli poskusiti, tako, da smo šteli centimetre.

Sergeja

Torta je bila res odlična. V dveh dneh je cela šla. Lahko rečem, da sem zelo ponosna nase, da sem naredila en velik korak naprej, kar se tiče ustvarjanja tort. Mi pa brez tvoje knjige in nasvetov ne bi uspelo. Imam ogromno željo, udeležiti se tvojih tečajev, da se še kaj več naučim.

Patty

Tudi ja sem prijateljem naredila poročno torto. Mojo prvo v več nadstropjih. Delala sem po receptih iz tvoje prve knjige, ter s pomočjo nasvetov, ki jih deliš na svojem Instagram profilu. Pomagala si mi, da sem se premaknila in začela ustvarjati boljše in lepše torte.

Barbara

Rekla sem, da se javim, če poročne tortice uspejo. Res sem zadovoljna, tako, da te bom zasula s fotkami. Vse štiri torte so izpadle točno tako, kot sem želela. Vsi so jih zelo pohvalili, izgled in okus, misija je izpolnjena. Hvala še enkrat za vse nasvete iz delavnice, knjig in mailov. Vse mi je res noro koristilo.

Iva

Res top recept! Velikokrat sem že delala cimetove rolice po različnih receptih, ta ideja mi je res všeč, mi pa nikoli ni ratalo čisto tako kot bi si želela. Po tvojem receptu so uspele perfektno. Kadar delam po tvojih receptih vedno vem, da bom med peko uživala in da bo končen rezultat top, po okusu in izgledu.

Ana

Najnovejše iz akademije

O meni
  • Lea Grom s.p.
  • Stara Vrhnika 133
  • 1360 Vrhnika
Prijavi se na slastne novice
In prejmi najnovejše brezplačne recepte in druge informacije v svoj e-nabiralnik.

NAROČI SE NA E-NOVICE

sl sl sl