MENU

Moderne torte in sladice

/ Slovenian language only /

Knjiga je odličen pripomoček, s katerim lahko vsak navdušenec nad peko v svoji kuhinji ustvari moderne torte in sladice, ki bodo vrhunec vsakega praznovanja.

Knjiga zajema številne recepte za moderne torte, male sladice in kreme za obmazovanje. Poleg tega vsebuje podrobne opise različnih tehnik dekoracije tort in natančen prikaz sestavljanja večnadstropnih tort.

Knjiga zajema 5 glavnih poglavij:
• Male sladice
• Torte
• Kreme za obmazovanje
• Tehnike dekoracije
• Večnadstropne torte

Recepte in tehnike dekoracije dopolnjujejo fotografije, nekatere bolj kompleksne tehnike pa so podkrepljene še z natančno razdelanimi grafikami, tabelami in video tutoriali na Youtube kanalu Stories by Lea.

Obrazloženi so tudi osnovni pripomočki, sestavine in postopki, ki se jih pri peki modernih tort in sladic lahko uporablja.

Poleg knjige prejmete edinstvene ugodnosti, ki so jih samo za to priložnost pripravila različna slovenska podjetja.

Cena knjige: 36.60 EUR
(z vključenim 5% DDV-jem)

• Dodaj ročno napisano posvetilo (1.50€) in podari enkratno darilo.

Poštnina ni vključena v ceno in znaša 4.6 EUR za pošiljanje knjige po Sloveniji (navadna pošiljka, brez sledenja). V kolikor bi želeli, da je pošiljka oddana priporočeno, me o tem predčasno obvestite. Pošiljatelj, Lea Grom s.p., ne odgovarja za nevročene pakete. Strošek ponovnega pošiljanja znaša 4.6 EUR.
Poštnina ni vključena v ceno in znaša 6 EUR za pošiljanje Paketa knjig po Sloveniji (s sledenjem). V kolikor bi želeli, da je pošiljka oddana priporočeno, me o tem predčasno obvestite. Pošiljatelj, Lea Grom s.p., ne odgovarja za nevročene pakete. Strošek ponovnega pošiljanja znaša 6 EUR.

NAROČILO KNJIGE

Za naročilo knjige spodaj vpišite vaše ime, priimek in email naslov. V primeru, da želite knjigo prejeti po pošti pa vas prosim, da dopišete tudi vaš naslov.

Saša P.

Knjiga mi je všeč ker so postopki res podrobno opisani. Poleg tega je še veliko dodatnih nasvetov kako ravnati da sigurno ne bi šlo kaj narobe 😊 Zelo prav mi pridejo napisane količine sestavin za biskvit in masleno kremo za različne velikosti tort. Da pa o slikah tortic in drugih dobrot niti ne govorim, res privlačno in hkrati preprosto 😊

01
06

Klavdija O.

Hej Lea☺️

Morem te pohvalit glede knjigice! Tvoja knjigica ja enkratna♥️

Karkoli potrebujem najdem v njej.

Od biskvitov, krem, krem za obmazovanja tort, prfektno razlozenih postopkov obmazovanja tort in nadstropnih tort,…

Resnicno vse pohvale! Upam, da ni to tvoja zadnja knjigica🥰

Zelim ti se veliko uspehov v prihodnje❤️

02
06

Tinkara M.

Knjiga Moderne torte in sladice je slaščičarska poslastica. Vsakič ko jo odprem bi spekla in naredila čisto vse😀 Recepti so napisani čitljivo, razumljivo in enostavno, tako da lahko take vrhunske recepte zastopimo tudi lajiki. Recepti so preprosto "the best",brez besed tojk dobri. Res hvala Lea za tako vrhunsko in tojk dobro knjigo.Priporočam vsem slaščičarskim navdušencem😍

03
06

Lara Č.

Z največjim veseljem ti lahko povem da sem nad tvojo knjigo navdušena. Napisana je zelo lepo in razumljivo poleg tega pa jo krasijo še prelepe fotografije😍

Odkar delam zadeve po knjigi mi vedno uspejo 🙏❤️

Če povzamem carica si 🥰🥰

04
06

Nina K.

Tvoja knjiga je bila po dolgem času darilo, ki sem ga poklonila sebi. Nini, ki rada peče torte svojim ljubljenim.

Lea, odkar imam tvojo knjigo,ne dvomim več v to ali bo dobra torta ali ne, ali bo stala skup, ali bo kaj zlezlo ven🤣👌🏻 Kreme so puhaste, okusne, vsi pohvalijo, ker niso presladke-marsikdo celo reče, da jih kreme spominjajo na najboljši sladoled. Zaljubljena in obsedena sem s kakavovim biskvitom, kompakten, stabilen, okusen, konkreten a hkrati puhast in sočen.

In dokler nisem kupila tvoje knjige je bila maslena krema moja nočna mora. Vedno rumena in zbita z zrnji sladkorja. Sedaj naredim to z levo roko. Od nekdaj sem rada pekla, kreirala nove okuse in s tvojo knjigo je bilo to samo še lažje. Hvala ti in upam, da kdaj obiščem tudi kak tečaj in spoznam tebe, Leo, ki vedno odgovori na vprašanje in je pripravljena pomagati.

HVALA TI, KER SI❤️

05
06

Tanja K.

Lea… Lansko leto sem, takoj ob naznanitvi, da bo izšla knjiga Moderne torte in sladice v marcu , le-to takoj rezervirala in jo v maju prejela. Knjiga je tako zelo estetsko dovršena in njena vsebina-najslajša. Odlični recepti, jasna navodila in nasveti…zame najboljša knjiga o tortah in malih sladicah, pa jih imam doma precej. Leine torte so prave mojstrovine in prav vsak recept je vredno preizkusiti. Toplo priporočam vsakemu, ki ima strast in veselje do peke. ❤️

06
06

Naroči se na sladke novice

CLOSE
EN