NOVICE
SHOP

NOVO: PRVI slovenski CAKE MASTERCLASS

NOVO: PRVI slovenski CAKE MASTERCLASS

Datum: 6.-7.4.2024 (predavanja v živo + bonus: brezplačno 2-urno mentoriranje)
Trajanje:
6.4.2024: 9.00-12.30
7.4.2024: 9.00-12.30
+ Dodatni brezplačni 2 uri mentoriranja: po dogovoru
Lokacija: Studio Odprta kuhinja, Ljubljana

Cake Masterclass je intenziven, 2-dnevni tečaj, ki je namenjen vsem, ki želite zbrati pogum in začeti svojo samostojno pot kreiranja modernih tort po naročilu. Vsebina je celovito zastavljena z namenom, da udeleženci spoznate različne metode in strategije kako začeti in doseči stranke ter ustvariti svojo lastno blagovno znamko.

Udeležencem bodo predstavljeni načini kako najti svoj glas v nasičenem sektorju izdelave modernih tort. Poglobili se bomo v različne načine kako pridobiti in ohraniti stranke, komunicirati z drugimi ponudniki v industriji, kako stkati poslovne vezi z različnimi partnerji in kako samostojno ter uspešno voditi in graditi svoje podjetje (sestavljanje cenika, ponudbe, strategije prodaje in marketinga, vodenje stroškov in drugih evidenc ipd.).

Obenem bo vsem udeležencem na voljo tudi dodatno brezplačno 2-urno indvidualno mentoriranje, kjer se bomo z individualnim pristopom lotili vseh dilem, težav in preprek, da bo karierni začetek lažji, bolj uspešen in enostaven.

Cena: 290 EUR
(AKCIJA: Pripelji prijateljico/prijatelja in obema avtomatsko pripada 15% popust!) Ob nakupu za 2 osebi je v košarici enostavno dodan -15% popust, ki pripada obema. Tako oba prihranita več kot 40 EUR.

* Možnost plačila v enkratnem znesku ali na obroke.
** Za plačilo v več obrokih napiši mail: info@storiesbylea.com.

Prijave na Cake Masterclass so možne do 20.3.2024.

Cena

290.00

Najnovejše iz akademije

O meni
  • Lea Grom s.p.
  • Stara Vrhnika 133
  • 1360 Vrhnika
Prijavi se na slastne novice
In prejmi najnovejše brezplačne recepte in druge informacije v svoj e-nabiralnik.

NAROČI SE NA E-NOVICE

sl sl sl